ANĐELI I TERAPIJSKI RAD

ANĐELI I TEHNIKA ISCJELJIVANJA 

 

 

Sreća je dijelić Neba iz kojeg smo rođeni.

 

ANGEL HEALING je tehnika terapeutskog rada sa osobom, kroz njezinu natalnu kartu.

Prvenstveno je rad sa Anđelima sveden na rad na odnosima. Sve mi ponekad imamo situaciju koja nam se čini gotova, nezavidna, zbunjujuća. Ono što se vidi iz natalne karte nije cijela slika jer ona skriva u sebi tajne rješenja. Aktivacijom Anđela iz određenih pozicija naše natalne karte dovodimo u ravnotežu aspekte planeta, našeg odnosa sa sobom i određenih odnosa.

 

Odnos koji imamo s nekom osobom je rezultat odnosa sa sobom.  Odnos ovisi od jedne osobe, a ne od dvije. Ta osoba smo mi. 

Natalna karta pokazuje sve ljude u našem životu. Oni su dio nas i naše karte. Kako radimo na odnosu sa sobom, sa bilo kojim dijelom sebe – tako se naši odnosi sa drugim ljudima mijenju.

Postoje 72 Anđela zodijaka. Svatko ima svog osobnog Anđela Čuvara i cijelu grupu Anđela koji mu stoje na raspolaganju i na pomoć.

 

Oni vole biti od koristi i dolaze samo kada ih zovemo. 

 

Aktivacija Anđela nastaje iz osjećaja čiste SREĆE, a ne iz namjere.  Zato je rad s Anđelima suptilan, na nivou emocija i odnosa.

Suprotnosti u nama su prostor u kojem nam se ponekad čini da se s nekim ljudima ne slažemo. To je jedan nepriznati, neoživljeni dio nas, s kojime se trebamo upoznati.

Anđeli su dio 1D strukture, oni su čista energija i prolaze kroz sve dimenzije i sve živote koje smo živjeli i koje ćemo živjeti. Time nam pomažu ujediniti suprotnosti u nama, za koje smo mislili da su nerješive.

Ulaze kroz 7.čakru, koja je pod vladavinom Saturna. Saturn je egzaltiran u znaku Vage, koja predstavlja BALANS u nama.  Iz 7. čakre, spuštaju se kroz 4. čakru – naše SRCE i djeluju na polje emocija.

 

NAČIN RADA: 

1x mjesečno, individualan rad sa natalnom kartom osobe

lunarni ciklus od 28 dana u kojem se provode meditacija i vježbe koje su dane na konzultaciji

aktivacija 5 Anđela

ciklus traje 6 mjeseci do 1 godine

 

 

Prijave na mail: larisa.sanusvita@gmail.com i na web stranici: https://www.sanus-vita.hr/rezervacija-termina/

Angel healing – kontakt 

 

VIDEO: https://youtu.be/7a04YaZiDLM

Budite si dobri!

Dobrodošli!

Izdvojeno

Dobrodošli

Nemate račun?