Savršena i Čista – Venera u Djevici

SAVRŠENA I ČISTA   VENERA U DJEVICI 

Venera u Djevici je u znaku svog pada i zato su ovi ljudi jako oprezni pri odabiru partnera. Vole čiste, zdrave i vrijedne pojedince i izabrat će vas nakon dosta promišljanja i testova. Spremni su na razgovor, vrlo su promišljeni i testirat će vas da vide jeste li spremni raditi za odnos i u odnosu. Zdravlje je važan element za njih i zato vodite računa da ostavite dojam osobe koja vodi brigu o sebi, a ujedno se ne razmeće dok vas se ne pita.

Nađite se u rano popodne (ovaj muškarac sigurno ima još obaveza taj dan), prošetajte do tržnice i naručite cijeđeni sok.

Imajte surednu i čistu kosu, vrlo malo ili nimalo šminke i razgovarajte s njim ozbiljno i mirno.

Kao pravi Merkurov znak, muškarac sa Venerom u Djevici pokazivati će interes za vaš intelekt i vaš rad – ocjenjivat će jeste li radišni i zdravi.

Ostavite dojam jedne fine dame, ne razmetljive žene.

Oni vole kroz par koraka donijeti odluku i sve analiziraju – budite spremne izaći par puta s njim, dok ne saznate na čemu ste.

Sretno!

By |2022-05-22T17:37:55+00:0022 svibnja, 2022|Astrology, Jyotish - video, Sinastrija - kompatibilnost karata, Vedska astrologija - Jyotish|Komentari isključeni za Savršena i Čista – Venera u Djevici

Pin It on Pinterest

Share This