Vedska astrologija – Jyotish2018-11-21T20:49:55+00:00

Savršena i Čista – Venera u Djevici

Osobe sa Venerom u Djevici vole čiste, zdrave i vrijedne pojedince i izabrat će vas nakon dosta promišljanja i testova. Spremni su na razgovor, vrlo su promišljeni i testirat će vas da vide jeste li spremni raditi za odnos i u odnosu.

PODCAST – UNUTRAŠNJA FREKVENCIJA

Podcast na teme Ayurvede i astrologije, sa mojim dragim kolegom Alexanderom. Volim razgovarati s njim jer se prepliću teme koje su nam važne za svakodnevicu, a utkano je puno duhovnosti i ljubavi. Osjećaj svrhe se lakše dotakne pričajući s ovakvim ljudima. Hvala!

  • Venus in leo

Žena Kraljica – Venera u Lavu

Ovo je najdramatičnija žena na svijetu. Sve na njoj vrišti: „Gledaj me“ S ovim ljudima dobivate sve ili ništa. Lav je vatreni, fiksni znak, koji vas obožava ili vas ni ne gleda. Kada traže partnera, ove žene traže Kralja, koji će biti dostojan njezine prisutnosti. Žena s Venerom u Lavu nema problem biti trofej, ako je njen odabranik dovljno impozantan i moćan. Isto tako, vole svog muškarca pokazati s ponosom.

  • pomrčina mjeseca u škorpijonu 16052022

Pomračina Mjeseca u Škorpijonu 16.05.2022.

POMRAČINA MJESECA U ŠKORPIJONU, 16.05.2022. Pomračina Mjeseca je u ponedjeljak, 16.05.2022. godine. Transformacija je Plutonova i priča Škorpijona: - nešto moramo otpustiti i oprostiti - krećemo iznova (Jupiter, Mars i Venera su u Ovnu Opširnije

  • Chris cornell

Chris Cornell – Anđeo poganin

Chris Cornell, poznat kao frontman grupe Audioslave i Soundgarden. Osjetljivost koja je prenaglašena – Sunce u Raku, smjestilo se na 28° Raka, uz stupanj Milijardera, u sextilu s Jupiterom, obećavajući mu uspjeh na „veliko“/Jupiter, a u trigonu sa Plutonom – van svakog poimanja. Talenat koji se izrazio bez ikakvog glazbenog obrazovanja i napaćena Duša. Stigao je na zemlju, ostavio trag, ali oduzeo sam sebi život, ostavljajući šansu da se vrati natrag.

  • venera u blizancima

Hajde da se igramo – Venera u Blizancima

Venera u Blizancima je pozicija djeteta koje se igra. Nije im lako. Pogrešno su protumačeni kao površni jer, od svih znakova, imaju jako puno kapaciteta doživjeti ljubav iz nekoliko perspektiva, zahvaljujući njihovoj adaptabilnosti. Mentalan i misaoni znak koji pokušava spojiti dvije suprotnosti – osjetilnu ljubav i tjelesno zadovoljstvo sa božanskom prirodom druge osobe, kako bi osjetio napokon spajanje unutar svoje vlastite podvojenosti Vrlo komunikativni i šarmantni. Obavezno ponesite smisao za humor na date s njima. 😉

  • ljubavna priča

Ljubavna priča i aspekti u 4. mj. 2022. godine

Ljubavna priča je nešto što nam se svima dogodi, na neki način. Aspekti i tranziti o kojima govorimo u ovom videu: retrogradna Venera 15.12.2021. - 29.01.2022. retrogradni Merkur 14.01. - 04.02.2022. Venera/Mars Opširnije

  • jyotish analiza 2022

Ova godina je godina u kojoj ćemo otvoriti vlastite granice, a nadam se i granice zemalja i koja nagovješta novi poredak na koji smo čekali i u koji su nas planetarni ciklusi vodili.

  • jyotish Larisa podcast

Podcast o jyotishu i 2020/2021. godini s Marie Wasler

Jyotish je tema ovom podcasta. S Marie Wasler otkrivamo našu životnu priču. Pričamo o astrološkim kućama, znakovima i planetima, koji su moji dobri prijatelji, suputnici i saveznici već skoro 20 godina. 

  • Rahu in all houses

Rahu – North Node of the Moon & his Game

Rahu gives a FALSE sense of security that we"know it all! - please, check your Rahu position and try to seek for a chance in making a mistake and try again. There is a good chance you're gonna miss the first. We all learn from our Rahu mistakes - it can be fun. We all do it. Good luck!

Pin It on Pinterest

Share This