Veze, sex i odnosi u vedskoj astrologiji – predavanje

Jeste li se našli u situaciji da se vraćate osobi s kojom ste prekinuli vezu i za kratko vrijeme postaje vrlo slična onoj u kojoj ste se nalazili cijelo vrijeme tog odnosa? Ili vam neki ljudi jednostavno provociraju ono najgore u vama i stalno se osjećate napadnuti, dok sa nekima imate osjećaj mira i i veselja svaki puta kad se nađete na kavi?

S nekim ljudima je sex fantastičan, ali nikako da se sporazumijete istim „jezikom ljubavi“. Astrologija i slaganje karata ima odgovore na takva pitanja i navodi nas upoznati sebe i svog partnera/icu, kako bismo lakše razumijeli sanusvitazagreb_jyotish_vedskaastrologijagdje stvari idu glatko, a na čemu raditi. Razumijeti sebe i drugoga najvažnija je stvar u međuljudsim odnosima.

U predavanju ćemo se pozabaviti svakoj od Kraljica Planeta, a nakon toga slagati ih kroz kombinacije muškog i ženskog odnosa kroz natalnu kartu i primjere. Pravila vrijede za prijateljske, partnerske, roditeljske, seksualne, poslovne odnose i ukratko ćemo se osvrnuti na sve aspekte. Ono što će se događati jest da ćete se pronalaziti u nekim odnosima i, nadam se, možda početi gledati odnos kroz drugačiju prizmu – razumijevanja i poštivanja.

Zato sam se ja zaljubila u Jyotish i jedva čekam da kroz ovo zabavno putovanje podijelim to s vama.

 

Očekivano trajanje predavanja – 1,5 – 2h.

OM JOGA, petak, 15.02.2019., u 18h 

Javite se curama u OM – niže je link za prijavu.

Vidimo se! 🙂

https://om.com.hr/vijesti/16-radionice/264-veze-seks-i-odnosi-u-vedskoj-astrologiji?fbclid=IwAR3xB8OzfOvyIbbTlY8FmbxTcoY7ciIJZTLAK2fjXPn9oRXboJiOhKucOa0

 

Izdvojeno

Dobrodošli

Nemate račun?

ANĐELI I TERAPIJSKI RAD