ZABLUDE O AYURVEDI

ZABLUDE O AYURVEDI
Da bismo se odlučili na neki pregled, važno je da znamo više o vrsti medicine za koju smo se odlučili.
Uz iskustvo mojih klijenata, sastavila sam najčešće zablude o tome što će se dogoditi kada dođemo na ayurvedski pregled:
Ayurveda je medicina koja tretira na cjelovit način, čitav organizam.
Uključuje tretman emocionalnog, mentalnog i fizičkog tijela.
1. FUNKCIONALNA MEDICINA – tretira kompletno tijelo
2. VEGETARIJANSTVO: Ayurveda se zalaže za sezonsku i hranu iz podneblja u kojem se nalazimo i ne isključuje životinjske proizvode (osim u iznimnim situacijama)
3. DOSHE – VATA/PITTA/KAPHA: obzirom na stanje trenutnog stanja, određujemo što je najhitnije balansirati, a tek tada do izražaja dolazi prava konstrukcija naših dosha u tijelu. Nije važno koja ste “dosha” rješavajući test na internetu.
4. WELLNESS AYURVEDA: Ayurveda je nutricionistička, dijagnostička i terapeutska, a uz ravnotežu u svim segmentima tijela, bavi se i ljepotom i načinima pomlađivanja tijela i Duha
Nakon što popričate i obavi se pregled, terapeut zna s koje bi točke krenuo u rješavanje vašeg problema, a obzirom na to kakvi ste emocionalno, kakve su vam navike do sada i radi čega ste se javili za pomoć.
Hvala.
By |2022-05-25T11:09:57+00:0025 svibnja, 2022|Ayurveda - video, Dnevne rutine - tips&tricks, Video materijali|Komentari isključeni za ZABLUDE O AYURVEDI

Pin It on Pinterest

Share This