Novac u Jyotishu – PREDAVANJE

  • nedjelja, 10.3.2019., 16-18h, studio OM joge

Yjotish pare1

Obilje, bogatstvo, novac, dobitci – ne znače svima nama isto. A opet, lova i zarada uvijek su i svima zanimljiva tema. Bilo da ga gledamo kao sredstvo razmjene ili kao alat za manipulaciju, kao materijalno ili energetsko dobro, vrijednost koju novac ima za nas određujemo mi sami.

Koliko nam je bitan, jesmo li ga u stanju zaraditi, kako i na što trošimo, predstoji li nam bogatstvo i puno novaca u natalnoj karti – o svemu tome ćemo pričati na slijedećem predavanju o vedskoj astrologiji – Jyotishu – u nedjelju 10.3.2019. s majstoricom Jyotisha Larisom Čižmešijom.

Dotaknut ćemo neka od najvažnijih pitanja, npr. što ako u karti postoje faktori koji govore da nećemo imati puno para? Kako i koje alate iskoristiti da poboljšamo našu situaciju? Pričat ćemo i o tome kako stvoriti lovu, sa čime biti oprezan i kako si pomoći zaraditi, te odgovoriti na pitanja poput „Ovisi li naša sreća o količini novaca u našoj karti?“.

Proći ćemo i kroz primjere bogatih i slavnih; bogatih i anonimnih; siromašnih i sretnih; siromašnih i nesretnih, te zajedno izvući lekciju i naučiti nešto novo o sebi i vrijednosti našeg novca.

Donacija: 50 kn

* besplatno za polaznike Poligona YogaPRO (sve gen.)

Prijave su obavezne, pa molimo ispunite obrazac za prijavu: 
https://om.com.hr/vijesti/16-radionice/278-lova-u-vedskoj-astrologiji-2

Izdvojeno

Dobrodošli

Nemate račun?