Osnovni principi Ayurvede

Predavanje “Osnovni principi Ayurvede” u Om Yoga studiju

om yoga najava.jpg

28. 09.2016., u 20:15h

Lokacija.

Studio Om Yoga

Ulica Andrije Žaje 10, Trešnjevka, 1. kat

https://www.facebook.com/events/1851030268462970/

Ispred zgrade studija je nekoliko parkirnih mjesta na desnoj strani dvorišta, pa molimo sve članove da se parkiraju na toj strani (na lijevoj strani je parking koji pripada susjednoj firmi). Ukoliko su na našoj strani sva mjesta zauzeta, parking je besplatan i preko ceste u ulici A. Žaje.

Bicikle možete vezati za ogradu u dvorištu.

Tramvajske stanice (Jagićeva, Zapadni kolodvor) su udaljene nekoliko minuta hoda.

Ayurvedski principi prehrane, tretmani koji liječe najrazličitije probleme, ideje kako poboljšati svoj život – sve su češće tema naših razgovora. Ayurveda je metoda liječenja, ali i uljepšavanja, a poboljšavanje kvalitete života prema ayurvedskim principima sve je modernije… Znamo li išta – ili barem dovoljno – o ovoj izuzetnoj znanosti?

Ayurveda je doslovno „znanost o životu“ (ayur+veda) stara preko 5 tisuća godina, tradicionalna medicina nastala na području drevnih naroda današnje Indije. Temelji svoja saznanja na harmoniji organizma, prirode, elemenata unutar i oko nas, te balansu organizma ovisno o prirodnoj konstituciji (tzv. „doshe“).

Kako balansirati vlastito zdravlje, raspoloženje, emocije, svakodnevicu – i posljedično biti sretan i zdrav – saznajte na predavanju o osnovnim principima Ayurvede, u srijedu 28.9. u 20:15h u studiju OM joge.

O Ayurvedi će nam pričati Larisa Čižmešija, ayurvedska savjetnica, a dotaknut ćemo osnovne teme kojima se bavi „znanost o životu“: dnevnim i sezonskim aktivnostima, stilovima vježbanja, prehrani – koja je u samom temelju znanosti o životu – te saznati koja je naša prevladavajuća konstitucija i kako uz ta saznanja poboljšati svoje zdravlje i raspoloženje. Saznat ćemo i ponešto o osnovnim zabludama o Ayurvedi te na što paziti kad krećemo u istraživanje ove temeljite i ogromne znanosti.

Donacija: besplatno za polaznike poligona YogaPRO, 40 kn za članove OM joge, 70 kn za ostale!

Prijave su obavezne, molimo ispunite obrazac!
http://www.om.com.hr/78-news/452-osnovni-principi-ayurvede 

https://www.facebook.com/Sanus-vita-462787300584797/?fref=ts

 

Izdvojeno

Dobrodošli

Nemate račun?

ANĐELI I TERAPIJSKI RAD