Ljetni ručak

Što napraviti kada je u kuhinji vruće i ne znate kako napraviti čim brži i čim jednostavniji obrok, a da opet bude hranjiv?

Sastojci:

2 jaja

Malo rikole

Pola šalice couscous-a

Maslinovo ulje

Začini (sol, papar, kumin, peršin ili kopar, kurkuma)

Avokado

 

Postupak:

Pola šalice couscous-a prelijte sa šalicom vrele vode i dodajte malo začina i par kapi ulja.

Za to vrijeme stavite kuhati 2 jaja, ohladite, ogulite i narežite na četvrtine, taman dok se cus-cus napuhnuo.

Narežite pola avokada i dodajte rikole ili bilo koje svježe salate.

Zauljite i začinite po želji.

 

Dobar tek!

By |2017-07-02T19:02:18+00:00srpanj 2nd, 2017|Recepti|0 Comments

Ostavite poruku

Pin It on Pinterest

Share This