Radionica i predavanje – Jesenska prehrana s Ayurvedom

Sigurno ste pomislili kako jesen može biti sjajna i topla! Zar ne? Zapravo i može. Ako ste skeptično pročitali ovu rečenicu, vjerojatno osjećate tipične „jesenske“ simptome“, kao što su osjećaj hladnoće, promijenjiva raspoloženja i dosta metaboličkih tegoba.

Jesen često donosi glavobolje, bezvoljnost, konstipaciju, bolove u leđima, nedostatak apetita, a za sve to postoji rješenje i preporuka pomoći, koje možete spremiti  u svojoj kuhinji.

Ayurveda nije isključiva/vegetarijanska i/veganska i svi koji volite fine tradicionalne i domaće papice – ovo je vrijeme za njihovo pripremanje – na ayurvedski način, koji će pomoći osjećati se bolje nakon hrane, a ujedno naučite osnove ayurvedskog pripremanja hrane.

Objasnit ćemo osnove Ayurvede i kako ih prepoznati u svom tijelu, umu i emocijama.

 

O svemu tome razgovarat ćemo u subotu, 12. listopada 2019. godine, u Cro design studiju, u 17h.

Razgovarat ćemo i praktično primjeniti neke od ayurvedskih metoda prehrane, tjelovježbe, disanja, a koje će pomoći da jesen pretvorimo u ugodno i stabilno godišnje doba.

Recepti i naputci za hitne situacije biti će svima podijeljeni na radionici i možete ih početi primjenjivati odmah!

U nedjelju, 13.10. otvorene su prijave za ayurvedski pregled, u jutarnjim i prijepodnevnim satovima. Broj mjesta je ograničen za nedjelju, radi trajanja prvog pregleda do 1h.

Ovo je link na kojem možete vidjeti kako izgleda: https://www.sanus-vita.hr/kako-izgleda-ayurvedski-pregled/

Jako se veselim da se vidimo!

Cijena radionice je 200kn, očekivano trajanje 1,5 – 2h.

Početak: 17h

Adresa: Šime Ljubića 12, Rijeka

https://www.bing.com/maps?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=%7Epos.45.32793_14.44202_Cro+design+studio%2C+Rijeka%2C+Croatia&cp=45.32793%7E14.44202&lvl=16&sty=r&rtop=0%7E0%7E0%7E&mode=D&FORM=FBKPL6&mkt=en-US&fbclid=IwAR2-YJrra9ZSu9qWdHHTDaO9iURIx-vlc_H4js1gsdnsqEShL44IXMzwCiQ

 

prijave: marizabutorac@gmail.com

larisa.cizmesija@gmail.com

Izdvojeno

Dobrodošli

Nemate račun?

ANĐELI I TERAPIJSKI RAD