Yoga Plejs – DOSHE, PREHRANA I NJEGA TIJELA PO AYURVEDI

yoga plejs.jpg

30. listopad 2016., subota

Yoga Plejs, 10 – 12h

Savska cesta 141
10 000 Zagreb
tel. +385 91 7854140
email. mirela@yogaplejs.com
web. yogaplejs.com
iban. HR4923400091160370286

Cijena: 120,00kn

Prijave na: mirela@yogaplejs.com

larisa.cizmesija@gmail.com, mob: 385 (0)95 574 0332

http://www.yogaplejs.com/novost-1/

Ova radionica namijenjena je svima koji žele saznati nešto o sebi i svojoj konstituciji. Govorit ćemo o osnovnim principima Ayurvede, a zatim o načinima prepoznavanja Dosha u sebi te kako ih njegovati hranom, životnim stilom i malim kućnim pripravcima. Dekorativni i preprativni naglasak bit će na njezi kože, kroz prirodne i jednostavne tehnike njege, održavanja zdravlja i ljepote kože u hladnijim mjesecima koji dolaze.

Radionicu vodi Larisa Čižmešija, rođena  1983. godine u Koprivnici. Radi i živi u Zagrebu, kao ayurvedski konzultant Studij Ayurvede završila je na Institutu za vedske studije, u Švicarskoj, a kliničku praksu odradila je u Indiji, u gradu Nagpur, u ayurvedskoj klinici, specijaliziranoj za Pancha karmu, kod jednog od najvećih autoriteta i kliničara ayurvede – Dr. Sunil Joshija.

Diplomirana je profesorica  kroatologije i sociologije (Sveučilište u Zagrebu). Drži konzultacije vedske astrologije – Jyotisha zadnjih 10godina, 30 godina prakticira yogu, pranayame i druge meditativne tehnike.

Nakon iskustva rada u korporaciji i školstvu, prepoznaje teškoće s kojima se susreće suvremeni pojedinac te je glavni cilj njenog rada učiniti terapije i savjete ayurvedske medicine jednostavnima i primjenjivima zapadnom društvu.

yoga plejs1.jpg

O Yoga Plejsu:

YOGA PLEJS je novootvoreni yoga studio u Cvjetnom naselju, iznad Movie pub-a u blizini Savske ulice. Postojimo od 2011.g. i bili smo smješteni na Vrbiku. Kako smo se širili i povećavali broj svojih vjernih članova, neizbježna je bila i potreba za većim prostorom.

Yoga Plejs je studio namijenjen svima koji žele produbiti svoje znanje o yogi i kako ju živjeti.

Izdvojeno

Dobrodošli

Nemate račun?

ANĐELI I TERAPIJSKI RAD